De huid vertoont reeds de eerste tekenen van huidveroudering vanaf de leeftijd van 25 jaar: in de probleemzones worden fijne lijntjes en kleine rimpeltjes zichtbaar. Deze signalen van de huid, die om vocht en anti-ageingwerkstoffen vraagt, mogen niet genegeerd worden. De huid heeft hiervoor ondersteuning van buitenaf nodig.

 

Een prachtige, verjongde huid in een mooie conditie, waarbij kleine imperfecties en lijntjes weg zijn en de huid weer 'vol' en levendig is. Daar is waar we naar streven toch? Al op jonge leeftijd  is haar passie schoonheid geweest. Ze voelde dat ze een grote passie had voor het geven van schoonheidsadvies aan vrouwen.  Maar haar passie ging verder.

Regina Renier opende de deuren van haar eigen beautysalon in 2006. Na 300+ klanten te hebben behandeld is ze erachter gekomen dat een van de oorzaken van huidveroudering toch een vochtarme huid is.

Daar is het idee ontstaan van Regina Renier Beauty: haar eigen verzorgingslijn. De rode draad door alle verzorgingsproducten en Makeup zijn essentiele vochtbinders. En aangezien ze een grote natuurliefhebber is heeft ze de planten en bloemen haar laten inspireren om het beste van ze in haar producten te verwerken. 

 

A personal note from Regina:

Hello Lustrous Pearl,

Ik vind het fantastisch om mooie schoonheidsproducten uit te zoeken zodat je elke dag een sprankelende huid hebt. Verzorging en makeup die uw schoonheid benadrukken. 

En gelukkig wordt ik als ik zie dat de klant meer zelfvertouwen krijgt en dat ze zichzelf weer bewondert alsof ze de mooiste vrouw van de wereld is.

 

We hebben beautyoplossingen waar u op kunt vertrouwen . Geinspireerd door jou en ontworpen met jouw schoonheid in gedachten, zodat je elke dag kunt stralen. De werking van de producten is zeer krachtig en ze zijn samengesteld om aan de Regina Renier Beauty methode te kunnen beantwoorden.

Onze formules bestaan voor het grootste deel uit essentiele vochtbinders en kostbare werkstoffen in een optimale dosering, die direct door uw huidcellen kunnen worden opgenomen, zodat de celcommunicatie wordt geoptimaliseerd en het beste uit het herstellend “anti-rimpel” vermogen van de huid wordt gehaald. De uitbestede research zorgt voor voortdurende verbetering van de producten in werking en tolerantie. Daarom heeft u de zekerheid dat u niet alleen vandaag, maar ook straks en in de toekomst het allerbeste krijgt wat cosmetica u te bieden heeft.

Ik geloof namelijk in een leven vol leven, vrijheid, passie en gelukzaligheid en ik wil dat je graag hetzelfde gaat ervaren. Hoe oud je ook bent, om er goed verzorgd, adembenemend mooi en stralend uit te zien is het nooit te laat.

Ik kan niet wachten tot we elkaar persoonlijk ontmoeten en je welkom heten bij Regina Renier Beauty!

 

Liefs,

Regina