Het merk Regina Renier                                                                                                                 

De huid vertoont reeds de eerste tekenen van huidveroudering vanaf de leeftijd van 25 jaar: in de probleemzones worden fijne lijntjes en kleine rimpeltjes zichtbaar. Deze signalen van de huid, die om vocht en anti-ageingwerkstoffen vraagt, mogen niet genegeerd worden. De huid heeft hiervoor ondersteuning van buitenaf nodig.

 

Regina Renier is een innovatief en preventief anti-aging merk dat gebruikt maakt van de modernste hightech ingrediënten; enkel ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en dermatologische huidverdraagzaamheid.

Regina Renier staat voor een no-nonsense aanpak van uw huid!

Dikwijls vanuit het principe van less is more. Dus geen onnodige ballaststoffen. Vocht is essentieel voor iedere huid. De manier waarop uw huid haar vocht kan vasthouden, bepaalt voor een belangrijk deel hoe glad en stralend zij eruit ziet.

 

Onze formules bestaan voor het grootste deel uit essentiele vochtbinders en kostbare werkstoffen in een optimale dosering, die direct door uw huidcellen kunnen worden opgenomen, zodat de celcommunicatie wordt geoptimaliseerd en het beste uit het herstellend “anti-rimpel” vermogen van de huid wordt gehaald. Een goede celcommunicatie is nu eenmaal de basis voor een optimale celvernieuwing, die nodig is om uw huid er gezonder en jonger uit te laten zien.

Regina Renier is de beautyformule bij uitstek voor de vrouwen- en ook mannenhuid die een optimale verzorging verlangt.