Over ons

Het merk Regina Renier

De huid vertoont reeds de eerste tekenen van huidveroudering
vanaf de leeftijd van 25 jaar: in de probleemzones worden fijne lijntjes en kleine rimpeltjes zichtbaar. Deze signalen van de huid, die om vocht en anti-ageingwerkstoffen vraagt, mogen niet genegeerd worden. De huid heeft hiervoor ondersteuning van buitenaf nodig.

Regina Renier is een innovatief en preventief anti-aging merk dat gebruikt maakt van de modernste hightech ingrediënten; enkel ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en dermatologische huidverdraagzaamheid.

Regina Renier staat voor een no-nonsense aanpak van uw huid!

Dikwijls vanuit het principe van less is more. Dus geen onnodige ballaststoffen. Vocht is essentieel voor iedere huid. De manier waarop uw huid haar vocht kan vasthouden, bepaalt voor een belangrijk deel hoe glad en stralend zij eruit ziet.

Onze formules bestaan voor het grootste deel uit essentiele vochtbinders en kostbare werkstoffen in een optimale dosering, die direct door uw huidcellen kunnen worden opgenomen, zodat de celcommunicatie wordt geoptimaliseerd en het beste uit het herstellend “anti-rimpel” vermogen van de huid wordt gehaald. Een goede celcommunicatie is nu eenmaal de basis voor een optimale celvernieuwing, die nodig is om uw huid er gezonder en jonger uit te laten zien.

Regina Renier is de beautyformule bij uitstek voor de vrouwen- en ook mannenhuid die een optimale verzorging verlangt.

Each woman has her own beauty, so admire yourself everyday!

Serves Your Beauty!
Regina Renier

Onze filosofie

De drie fundamenten die de Regina Renier behandelingen en producten zo uniek maken.

Beauty

Ons uiterlijk is te belangrijk om er niet het allerbeste aan te geven.
Het beste van het beste wordt u geboden met de Cosmeceuticals om uw natuurlijke schoonheid in conditie te houden en om u te laten stralen.

Experience

Regina Renier is het evenwicht in gevoel en schoonheid en kracht van de natuur.  Deze combinatie met rust van de geest maakt je mooi.

Science

Wetenschappelijk verantwoorde huidverzorging gefabriceerd met de meeste aandacht en samengesteld uit de allerbeste componenten.

Een huid welke volgens deze filosofie trouw wordt behandeld zal in staat zijn om het mooiste van zichzelf te tonen en er logischerwijze ook jaren jonger uitzien.