Toon uw uitstraling

Uzelf mooier en stralender maken is nu binnen handbereik. Onze behandelingen bestaan uit selectief gekozen elementen en de allerfijnste oliën die uw huid op natuurlijke wijze verbeteren en verjongen. Regina Renier helpt u met het tegengaan van zichtbare veroudering met als resultaat een prachtige jeugdig uitziende huid.

Mijn huid

Salon Professional Treatment

Salon Professional Treatment

Intensieve reiniging,epileren, warmtewerking, desinfecteren, Retinol ampul stimuleert de enzymactiviteit, de collageensynthese en herstelt de UV-beschadigde huid. De enzym peeling vermindert de verdikking van de bovenste huidlagen en pigmentvlekjes,stimuleert de celdeling,verfijnt de huidstructuur en verbetert de teint.

Massage met vitamine A,C en E stimuleert de celactiviteit en productie van collageen. Kaviaar creme stimuleert het repair systeem en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Rijk aan proteine, lipiden en mineralen. Kaviaar is een intensieve vochtbinder die lijntjes vermindert en de huid een fluweel zacht uiterlijk geeft. Optimaal resultaat.

Essentiel Moisture & Decolletage Treatment

Essentiel Moisture & Decolletage Treatment

Deze  revitaliserende behandeling is ideaal voor de intens vermoeide huid met een doffe uitstraling. Door hetaanbrengen van een diep reinigende-absorberende masker en enzymatische peeling zal de huid uiterst nauwkeurig worden ontdaan van onzuiverheden. Door het gebruik van echt hyaluronzuur wordt de behandeling compleet en uiterst doeltreffend. De huid wordt weer stralend , gehydrateerd en fluweelzacht. Inclusief Face Setting Massage.

Laser LiftingTreatment

Laser Lifting Treatment

De Laser is bedoeld voor het liften van het gezicht, het verstrakken van de oogcontouren en de behandeling van vochtwallen onder de ogen. U beleeft een ongelofelijke verrassing van een totale huidmetamorfose met een behandeling die ingrijpt op het neurosysteem. De Laser is een niet-invasieve laser techniek, ook wel koud laser genoemd. Deze vorm van fototherapie is pijnloos, veilig en zorgt voor een beter functioneren van cellen. Kortom een gelifte, verbeterde huid met een jonge en frisse uitstraling.

De Laser is ook heel geschikt als voor- en na behandeling van cosmetische ingrepen. Een eenmalige behandeling is geschikt als preventie en een kuur van 10 behandelingen zorgt voor zeer lang aanhoudende resultaten. De golflengte van het licht(infrarood gebied 905 nm) is voor het menselijk oog niet zichtbaar. Wonderlicht!!!

Voor wie is deze behandeling?

Vooral voor de rijpere huid. Maar ook als je een relatief jonge huid hebt en je merkt dat deze wel een boost kan gebruiken voor extra ondersteuning, bijvoorbeeld bij gebrek aan energie. In het algemeen geldt dat de behandeling goed past bij een doffe, verslapte en gestresste huid.

Caviar DNA Riche

Caviar DNA Riche

Het prestige van een kaviaar verzorging en weergaloze schoonheid. Een intensief herstellende behandelingdie de huid op elke leeftijd verfraait en haar jeugdige karakter behoudt. De professionele verzorging benut alle krachten van CAVIAR DNA voor het bestrijden van vroegtijdige huidveroudering.

Fruitzuur(AHA) Peeling

Fruitzuur(AHA) Peeling

Gerichte positieve beïnvloeding van de probleemhuid en verouderde huid. Een peeling met fruitzuren isverreweg de meest grondige manier om doffe, dode huidcellen te verwijderen en om celdeling opnieuw in gang te zetten. Een kuur van peelings wordt dikwijls ingezet om specifieke huidcondities te verbeteren, een eenmalige behandeling is een ware “schoonheidsboost ” 4 verschillende fruitzuren voor een maximaal sterkecombinatie!

Hoe werkt een peeling?

De speciale fruitzuren verweken de bovenste lagen van de opperhuid , door de ‘kitsubstantie’ tussen de cellen op te lossen. Hierdoor laten de afgestorven huidcellen makkelijker los en wordt de celdeling gestimuleerd. Door als het ware het ‘dak ‘boven de levende cellagen te verwijderen, komen er gezondere, mooiere huidcellen naar het oppervlak. De doffe grauwsluier verdwijnt en maakt plaats voor een stralende, nieuwe huid. Een bijkomend voordeel is, dat de nieuwe, jonge huidcellen de werkstoffen uit de verzorgingsproducten beter opnemen!

Mesotherapie

Mesotherapie

Met cosmetische mesotherapie worden werkzame stoffen d.m.v. micro injecties direct in de huid gebracht, daar waar de stoffen nodig zijn. Er bestaat geen betere/meer effectieve manier om de huid weer in optimale conditie te brengen. Zo wordt er onder andere Hyaluronzuur (en diverse andere essentiële stoffen, waar vitamines de meest bekende van zijn) in de meest pure vorm direct in de huid gebracht. Zonder voorbehoud kunnen wij u stellen, dat uw huid na een kuur, van 5 behandelingen , stralend fris zal zijn, alsof uw huid 10 jaar jonger is. Kleur en frisheid zijn teruggekeerd, oneffenheden en “craquelé ” rimpeltjes zijn weg. U zult zeker versteld staan van de resultaten van deze behandeling, uw huid krijgt weer zijn souplesse en conditie terug. Een prachtige, haast vernieuwde huid is het resultaat.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is het belangrijkste deel van de waterachtige gel in de huid waarin de bindweefselvezels(collageen en elastine) “ingebed ” liggen. Al in iemands 30-er jaren begint de hoeveelheid hyaluronzuur af te nemen, waardoor een omgeving ontstaat waarin de bindweefselcellen niet meer optimaal “ingebed “liggen. Onderlinge communicatie betreffende behoefte, voeding, vernieuwing etc. zal uiteraard minder goed verlopen dan. Hyaluronzuur kan door middel van mesotherapie makkelijk weer aangevuld worden, omdat de hyaluronzuur direct in de dermis wordt gebracht.

Effect:  dat is duidelijk, want doordat de communicatie tussen de cellen weer geoptimaliseerd wordt, vindt er een algehele verbetering plaats, waarvan het herstel van de vochtigheidsbalans het meest in het oog springt.

Bio Plasti NeuroLifting Massage

Bio Plasti NeuroLifting Massage

Door de huid te ondersteunen in haar natuurlijke functies wordt het functioneren van onze huidcellen geoptimaliseerd. Regina Renier producten dragen hiertoe in belangrijke mate bij. Een andere methode is de Bio Plasti NeuroLifting Massage. Het is een zeer intensieve massagetechniek, waarbij een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel wordt gegeven en heeft invloed op de huid en spieren. Deze massage techniek heeft ook wat overeenkomsten met de klassieke bindweefsel massage en lymfedrainage, maar wordt alleen toegepast op de spieren en een deel van de bindweefsellaag. De doorbloeding(toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen) wordt gestimuleerd, evenals het verstevigen van het bindweefsel. Met als doel: duidelijk zichtbare huidverbetering en Lifting.
Verbluffende resultaten in de strijd tegen rimpels en huidverslapping!

Doel van de NeuroLifting Massage

  • stimuleert bloedcirculatie
  • verjongen van de huidtextuur
  • verbetert de huidconditie
  • verbetert de opname van actieve ingrediënten
  • stimuleert aanmaak fibroblasten
  • verbetert de huidskleur
  • vermindering (craquelé) rimpels
  • verbeterde huidweerstand

Huidverjongingsbehandelingen

Voor de NORMALE huid

Salon Professional Treatment € 85,00
45 minuten gezichts,hals en decollete behandeling.

Salon Professional Treatment € 120,00
Optimaal resultaat: inclusief  Mask

Bio Plastie Neurolifting Massage € 60,00

Minder ELASTISCHE huid

Laser Lifting Treatment € 1550,00

Een kuur van 10 behandelingen.

Mesotherapie   €1375,00

Een kuur van 5 behandelingen.

Om de huid lekker te VERWENNEN

Caviar DNA Rich € 125,00
Deze behandeling is voor de vrouw die haar huid weer helemaal mooi wil hebben. Maar ook voor de jonge bewuste vrouw, die haar huid mooi wil houden.